KezdőlapSzolgáltatásokBemutatkozásÁllásajánlatainkTréningekJelentkezésKapcsolatX

trening1.jpg

TRÉNINGEK

A tréningek tartalmát Ügyfeleink igényei szerint építjük fel. Tréningjeinket – tartalmuktól függően – 1-3 napra tervezzük, amelyek szükség szerint további alkalmakkal bővíthetők. A tréningek vezetését tréner / pszichológus páros vezetésével ajánljuk a kellő hatékonyság és az optimális eredmények elérése céljából.
A részletes tréning forgatókönyvek Ügyfeleinkkel történő személyes megbeszélés után készülnek el. A teljes tematika megbeszélésére szívesen állunk rendelkezésére!

Vezetői tréning
A tréning azon készségek fejlesztésére összpontosít, amelyek a vezetői szerepben való sikeres működéshez szükségesek. Célja, hogy a vezető a saját magénéleti problémáit kizárva, a cég érdekeire koncentrálva jobban tudja motiválni beosztottait, maximalizálni teljesítményüket, megismerje saját személyiségét, vezetői stílusát, a szervezetben betöltött helyét és bővítse vezetői technikáit.

Kommunikációs, konfliktuskezelési tréning
A tréning résztvevői megismerik a kommunikáció főbb szabályait, beazonosítják saját jellemző konfliktuskezelési és kommunikációs stílusukat. Innen indulva elemezzük a különböző technikák előnyeit és lehetséges hátrányait. A cél, hogy képesek legyenek adott szituációban tudatosan mérlegelni és választani a lehetséges stílusok közül, és lehetőség szerint törekedjenek a konszenzusos megoldásokra. Megismerkednek a konfliktuskezelés módszertani lépéseivel és az asszertív kommunikációval.

Csapatépítő tréning
Célunk, hogy erősítsük a csoportidentitás kialakulását. Fejlesszük a tagok közötti kommunikációt, együttműködést, segítünk közös célok, akciótervek kialakításában. A tréningen a résztvevők pozitív, játékos élményeken keresztül megismerik, jobban elfogadják a másikat és csökkenthetik a mindennapi stressz szintjüket.

Stresszkezelési tréning
A tréning célja a stressz aktív csökkentése és az erőforrások tudatos növelése. A résztvevők megismerhetik a különböző lazító technikákat, megtanulhatnak bánni testük energiájával, felismerhetik a pozitív pszichológiai fontosabb elveit, felépíthetik egyensúlyi céljaikat lépésről lépésre.